TurkishSiberAlizm Grubundan Açıklama Geldi

 


TurkishSiberAlizm Kurucularından Mergen'den Gelen Açıklama;

Rewan cyberzhub.com un kurucusu forumumuz olan https://www.turkishsiberalizm.com u hacklemiştir hiç bir sebep yokken Türk forumu hackleyen ve beni takıma al diye zamanında yalvaran bir karaktersizin tekidir ben şahsım Mergen ve Turkish Siberalizm olarak onun forumu olan cyberzhub.com u suspend yiyene kadar kapalı tutucaz ya özür diler yada o alan adını açtırmayız bize savaş açmak çok ciddi bir strateji hatasıdır.

 


14 Yorumlar

  1. Özür dilemek saygidandir yanlış birşey yapsak dileriz sıkıntı yok bunu dalga konusuna çevirenler ya maldır yada başka icraat edecek bişileri yoktur

    YanıtlaSil
  2. Koskoca index yediniz hala konusuyonuz amk

    YanıtlaSil
  3. Adamlar bizim foruma ddos atıyo biz onların forumuna index attık adamlar ddos a icrat diyo özür dileyin bence cunku ekibiniz az kişi ve lamer ler

    YanıtlaSil
  4. MERGEN = MAL AQ

    YanıtlaSil
  5. Bu ne sikim sonik bir haber İndex yediniz uzatmayn amk ddos ne mal mısınz kendinizi rezil ediyonuz

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle burdan sanalnews.org ekibine teşekkür ederiz. Şimdi şu yorumlara bakıyoruz da ekip olarak inanınki gülmekten karnımıza ağrılar giriyor biz 2017 den beri liderlerimiz ise bundan çok daha eskiden beridir hack aleminin en önemli işlerine imza atmış kişiler burda 11 yaşında daha rewanın tasmasını tutuğu çocuklar yorum atıyor hayır +15 yaş kısıtlaması olsa yorum atamayacaksınız gelmiş bizlere laf ediyorsunuz ve bu yorum yazanların hiç birinin hack konusunda teknik bilgisi yok söylenen neyse onu yazmışlar yorumlara her neyse size kısaca cevabımız şudur lideriniz Rewan dddosun icraat olmadığını düşünmeye devam etsin siz de forumunuz girmemeye devam edersiniz o forumu asla açtırmayacak index atana kadar da durmayacağız gerek index ile cevap veririz gerekirse siber saldırılarımızla forumunuzu kapalı tutarız.


    Kılıçlar çekildi ya siz ya biz.

    YanıtlaSil
  7. Rewan neden özür diliyorki iş işten geçmiş özür diliyeceksen neden yapıyorsunki

    YanıtlaSil
  8. Sikilen Götün Davası Olmaz Bilader ddos at nereye kadar atıcaksın adam siteyi yurtdışı kapatsa yarramın başına vurursun gelmişsin burda yok ddos atarım onu yaparım index basarım boş konuşma icraatini görelim adamlar 1-0 önde kızlıgınız gitti index atmanız lazım ddos hackden sayılmaz çünkü 14 yaşındaki bir çocugu bile eline azure den makine geçiyor wget le scripti yüklüyor sonra ben ddos god um oyum buyum Neyse Bilader Boş Konuşmayın bir icraatiniz yok bişey iniz yok gelip bize mi kafa tutacaksınız neyse yavrum hadi ben kaçtım bilginiz yoksa gelin ögretelim size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumlar da ettiğinizi küfürlerden bile kaliteniz anlaşılıyor hadi onu geçelim bilgi diyorsunuz ama sitenizde şuan 2 farklı koruma var ve o korumaları her türlü geçiyoruz ve salak gibi yurt dışına siteyi kapatsa demişsin zaten şuan vpn değiştirip girmeyi denesen o korumaların hepsinin açık olduğunu anlardım sen lideriniz Rewana fazla insanmışsın yaşın küçük keşke bilgin olsaydı neyse bu arada sadece ddos ile tabiki kalmıycaz ama suspend yiyip bir kapansın siteniz ondan sonrasına bakarız :)

      Sil
    2. Ayrıca icraatlerimizi görmek istiyorsan googleye yazabilirsin :)

      Sil
    3. bişi çıhmadı mergen abeee ne icrat yaptında ona bakıcağız kjksdhnjskad

      Sil
  9. Aynen kanka hacker sensin şkkvshodolvşvnkdks

    YanıtlaSil
  10. Adamlar anasını sikiyor ddos deyip gülmeyin dünden beri girilmiyor foruma

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

Webmaster Forum Hack Forum Hack Haber