ZherixRoot Kolpalıklarıyla Birlikte Gündemde !

 


Bildiğiniz Üzere 3 Ay Tatil'de Yaklasmaya Başladı. Bebeler Yavaştan Piyasaya Çıkmaya Başladı.

Bugün'ki Konumuz Zherix Ve Onun Kolpalıkları Sözde 10 Tane Hack Forumu Aynı Sunucuda Ve O Sunucuyada Zherix Apimiz Girmiş Artık Nasıl Girdi Nefesini Satarak Girdi Bilmiyoruz.

Bu İcerigimizin En Altına Ekran Görüntüsü Konacaktir. Ve Bu Arkadaşın Paylaştığı SS'deki Bir Tane Sunucuya Anonim Kişi Girdi. Girdi Ve Bakıyor Bakıyor Diğer Siteler Yok Alla Alla Diyor Ya Ben Yanlış Görüyorum Yada Bu  Kolpa Diyor. Zaten Kolpa.


YÜRÜYEN DANGALAK

Sanaldaki Arkadaşımızın Tek İcraat'ı Milletin Adından Prim Kasmak.... Ve En Aşşağıda Vereceğimiz Görüntüdeki Fotoğrafıda Herkese Atıp Bu Sitelere Suan Basarım Falan Diyordu..Sonra Site Sahibi Shell'i Sildi Felan Demeye Başladı Cidden YAZIK !


Bir Zamanlar M4kina Adı İle Piyasada Tanınmıs Kişinin Story'sini Şikayet Edip Kaldırtıktan Sonra Etrafta M4kina'nın Hesabını Kapattım Diye Geziyordu.

Nerde Ve Ne Zaman Birisine Sallasam Diye Geceleri Uyumayan Bir Kişi Düşünün.

Avellik Yaptığına Dair Kanıt; 


4 Yorumlar

  1. damar ne kolpa adamsun git in bas ahaahhaha velet ananı siktigim ucubesi formuna basmazsam en adi oruspu cocuyum bunu unutma amk zinası

    YanıtlaSil
  2. tahminimce shellden hackzzers.com diye dosya açıp hava atıyo o avel :) madem elinde ee orospu çocuğu zherix index bassana götün var mı senin dosya açıp hackzzers.com yapmak adamlık mı yarram
    damar dostum bu kişiler siklenmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basıcam basıcam diyor ortada birşey yok :D

      Sil
    2. herkez konusur sen konusamazsin amk lameri Anani siktim hayla konusuyor bebe kürt diyarbakirli

      Sil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

Webmaster Forum Hack Forum Hack Haber